2014 April

Zadnji meseci…

Posted by | Fotografija, Življenje | No Comments

Zadnje mesece se borim z iskanjem zaposlitve, ampak vseeno ta čas skušam izkoristiti za izpopolnjevanje svojih znanj. Konec februarja sem bil povabljen na fotografiranje dogodka P.R.A.V.I. v kristalni palači kjer sem bil prijetno presenečen, ko je novinarka časopisa Delo vprašala če lahko odkupi moje delo za objavo v nekaj člankih. Z nekaj pogajanja se je nekaj fotografij pojavilo na spletu in časopisu: Mladi pred delodajalce z idejami, Delo je že mogoče najti, kaj pa pošteno plačilo?, PDF tiskane izdaje. Za tem sem še nekaj drugih fotografij zasledil na ostalih spletnih straneh (Facebook, spletna stran talentiran.si, osebni blog Anje Perše). Ogromna zahvala gre Taju, brez njegove bliskavice bi bilo delo bistveno težje. Takoj, ko bodo finance dopuščale si bom privoščil Canon 600EX-RT.

Ostala dva meseca je nastalo nekaj osebnih galerij za katere se lahko zahvalim Anji, ki me v tem obdobju uspešno zabava z dogodivščinami, ki so vredne dokumentiranja. Portret Christiana iz Švice je nastal v Mariboru tik preden smo šli drsat v Ledno dvorano. Osvetlila ga je Anja kar z LED lučjo na mobilnem telefonu. Izkoristila sva, kar je bilo pri roki :).

Marca smo z Janjo in Sašem šli pohajkovat v Podpeč. Super druženje, ravno prav, da sem se nadihal svežega zraka po tem, ko sem prebolel bolezen. Sicer fizično naporno za stanje v katerem sem bil, ampak mi je dobro delo. Isti dan je nastala fotografija ob sončnem zahodu iz Konja (pri Litiji). Prejšnji teden sem eno popoldne izkoristil za fototep po Ljubljani. Prelomljeno srce na poti na Ljubljanski grad je klical po enem bolj romantičnem prizoru :)

Broken heart IMG_2807